MEI DELICIOUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mei Delicious. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:50 De sushi is altijd overheerlijk en vers bereidt. Echt een aanrader om daar te bestellen
18 mei 2024 om 16:11 Voor de eerste keer besteld. Sushi en de gebakken rijst met kip en groenten waren heerlijk. Ga hier vaker bestellen
22 apr 2024 om 20:16 Heerlijk eten en vriendelijk personeel zo als altijd
15 apr 2024 om 17:14 Heel erg lekker eten en heel vriendelijk.
5 apr 2024 om 13:28 Het was lekker
31 mrt 2024 om 20:44 Goede kwaliteit, ruime keuze en vriendelijke bezorgster
27 mrt 2024 om 20:29 Het duurde wel wat lang, maar die wacht wordt beloont! Het was heel lekker eten en de bezorger was heer erg aardig, niet afgooien en wegwezen het was nog een eet smakelijk en een fijne avond meneer! Top!
22 mrt 2024 om 6:36 De bezorger was mooi op tijd. Wat een heerlijk eten. Het is genoeg om twee dagen (als je alleen bent) of met twee personen van te kunnen eten. Heerlijke kipsate, satesaus ook. Babipangang super! Blij van dit eten. Complimenten voor Mei Delicious.
3 mrt 2024 om 19:00 Bestelling was koud en klopte niet, toen we om de goede bestelling vroegen worden we eerst niet geloofd en daarna gevraagd om bij te betalen. Ik schrijf meestal geen uitgebreide reactie maar bespaar jezelf de hoofpijn en bestel ergens anders.
14 feb 2024 om 20:44 Na meer dan 2 uur te hebben gewacht en 20 keer te hebben gebeld, eindelijk de zaak aan de lijn gehad…ze moesten het eten nog gaan maken, het zou nog een uur duren en dan moest het nog bezorgd worden…heb de bestelling maar geannuleerd! Slechte service
11 dec 2023 om 16:04 Duurde wel erg lang voordat we het eten kregen. Afhalen was sneller geweest. Eten was heerlijk.
10 dec 2023 om 19:58 2 uur moeten wachten op onze bestelling