MEI DELICIOUS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mei Delicious. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 19:00 Bestelling was koud en klopte niet, toen we om de goede bestelling vroegen worden we eerst niet geloofd en daarna gevraagd om bij te betalen. Ik schrijf meestal geen uitgebreide reactie maar bespaar jezelf de hoofpijn en bestel ergens anders.
14 feb 2024 om 20:44 Na meer dan 2 uur te hebben gewacht en 20 keer te hebben gebeld, eindelijk de zaak aan de lijn gehad…ze moesten het eten nog gaan maken, het zou nog een uur duren en dan moest het nog bezorgd worden…heb de bestelling maar geannuleerd! Slechte service
11 dec 2023 om 16:04 Duurde wel erg lang voordat we het eten kregen. Afhalen was sneller geweest. Eten was heerlijk.
10 dec 2023 om 19:58 2 uur moeten wachten op onze bestelling
1 dec 2023 om 19:15 Eten was koud. Sushi smaakte allemaal hetzelfde. Prijs is veel te duur voor de kwaliteit die je krijgt .
11 nov 2023 om 19:25 De loempias waren koud. En de rest lauw
9 nov 2023 om 19:25 Lekkerste sushi in wijde omstreken. Zeker bij afhalen ook lekker optijd klaar
8 nov 2023 om 23:01 Super lekkere sushi! Weer genoten!
25 okt 2023 om 23:04 Eten was matig , bezorgen duurde heel erg lang
19 okt 2023 om 21:09 Tweede keer dat er iets mis was met de bestelling. Daarna wel netjes opgelost.
17 okt 2023 om 18:51 Het eten was heerlijk. Maar ik had voor 5 uur besteld en aangegeven voor een snelle bestelling. Ik bleef maar niets horen en belde ik kwart voor 6 op. De bezorger zou zo terug zijn dan nog 1 adres en dan bij mij. Niet dus..slecht…
16 okt 2023 om 20:08 Afhalen, ondanks vooraf bestelllen, duurde lang en jammer ge oeg was de witvis koud bij thuiskomst. Eten wel erg lekker