MEI DELICIOUS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mei Delicious. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 20:30 Edamame was koud, kip was nog rauw en de rijst was veel te lang gekookt. Echt heel slecht…
26 sep 2022 om 19:14 Eten was oke, maar bezorg tijd klopt niet met aangegeven. 2 x moeten bellen.... en elke keer 15 minuten en tis onderweg.... zal het niet aanraden hier te bestellen. En dan te laten bezorgen.... Is nu al de 2e keer dat het zo laat is.
9 sep 2022 om 21:53 Deze bestelling viel tegen, want de wit vis in chilli was veel korst en weinig vis, hard en droog. De bezorging duurde heel lang, terwijl er aangegeven werd dat de bezorger onderweg was. Een uur lang.
2 sep 2022 om 22:12 Bezorgtijd was precies zoals afgesproken.. sushi was mwah, ik ben beter van mei gewend..
31 aug 2022 om 22:11 Eten was weer heel lekker en goed en veel. De bezorgtijd was wel heel lang, dat was minder waardoor we inmiddels niet meer zo'n trek hadden.
20 aug 2022 om 21:32 Het was heerlijk! Dragen Roll heerlijk vers. De wok met halal kip was ook heerlijk en warm! Top. Vriendelijke bezorgster! Bestel vaker en laat nooit een recensie achter! Maar dat verdienen ze zeker. !!
18 aug 2022 om 8:35 Altijd goed
13 aug 2022 om 18:45 Heerlijke sushi!
10 aug 2022 om 19:03 Het allerslechtste wat ik ooit heb gegeten / besteld Bedorven schnitzel, grauw en zuur van smaak in een paneerlaag van beide zijde 1 cm. Mini loempia’s niet gaar en ook de sushi die bij mijn menu zat was te discutabel om op te eten. Echt 0 ster
2 jul 2022 om 19:43 Super heerlijk eten! Wij bestellen hier vaak. Helaas wel vaak te laat qua tijd met het eten te brengen ongeveer 30+- te laat.
21 jun 2022 om 15:18 Zondag om 17:20 besteld, zou om 19:00 bezorgd worden. Uiteindelijk pas om 20:40 bezorgd, als je belt nemen ze de telefoon niet op. Was de laatste keer!
20 jun 2022 om 10:59 Dat bezorging langer duurt op zondag is logisch. Maar hoe kan de bezorgtijd oplopen van 20 min naar meer dan een uur? En wanneer ze aangeven ieder moment voor de deur te kunnen staan duurt het nog meer dan 45 min. Hierdoor was het eten taai en koud.