MEI DELICIOUS

MEI DELICIOUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mei Delicious. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 9:10 Het eten was heerlijk! Enorm lang op moeten wachten, na bestelling werd bezorgtijd aangegeven. Ik had beter kunnen annuleren want na ruim 90 minuten wachten ben je eigenlijk over je trek heen. Werd wel netjes te woord gestaan bij informeren.
26 mei 2022 om 7:29 Netjes op tijd geleverd en het eten was super lekker.
23 mei 2022 om 8:22 Snel geleverd en eten was superrr
21 mei 2022 om 20:49 Vroeg besteld en voor een tijd gereserveerd. Ze waren iets te laat maar het eten was super en erg veel. Zeker de moeite waard.
21 mei 2022 om 6:34 Bezorger was te laat en was niet aardig tegen me dochter toen ze opendeed . Noedels smaakte nergens naar. Frietjes zaten niet in een bakje zo los op papier …niet smakelijk.
16 mei 2022 om 9:22 Top eten en snelle bezorging.
9 mei 2022 om 20:25 Bezorgtijden zijn lang. Afgelopen zondag (zondag is druk) was de climax. Besteld om 16:50 en geleverd om 19:25 waarbij we, na diverse belletjes,om 19:15 ergens anders besteld hebben. Geen coulanceregeling of wat dan ook. Is laatste bestelling geweest
8 mei 2022 om 21:10 Ik had mijn eten om 17:45 laten bezorgen dit was helaas niet het geval bijna 2 uur later en 3 telefoontjes later kreeg ik mijn eten pas alle respect voor de drukte ik snap het allemaal maar 2 uur wacht tijd kan echt niet
8 mei 2022 om 20:59 Duurde bijna 2 uur voordat ons eten werd bezorgd. Daarnaast kregen we bij een menubox van 36 stuks maar een klein bakje sojasaus. Verder was de sushi wel lekker.
25 apr 2022 om 18:16 Heerlijk eten, smaakvol en meer dan genoeg.
18 apr 2022 om 21:39 Bezorgtijd 2 UUR EN 15 MINUTEN. Kon nog geen pardon vanaf. Sushi was daadwerkelijk 5* waard, moet wel gezegd worden.
14 apr 2022 om 15:14 Super!